Aanmeldformulier Werk

Ben jij op zoek naar een baan en wil jij graag jouw talenten inzetten binnen een organisatie, schrijf je dan nu in!

Stichting Studeren & Werken Op Maat is een onafhankelijke stichting met een maatschappelijke missie om Young Professionals met een arbeidsbeperking volwaardig en duurzaam te laten participeren binnen een organisatie met een functie die in lijn is met het niveau waarop zij hebben gestudeerd. Met een uitgebreid netwerk, professionele coaches, trainingen en specialistische kennis helpen wij Young Professionals aan een nieuwe uitdaging bij een toonaangevende organisatie.

Wanneer wij jouw gegevens hebben ontvangen neemt een van onze collega´s zo spoedig mogelijk contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. Onze dienstverlening is voor Young Professionals kosteloos en wij gaan pas na een persoonlijke oriëntatie met jou kijken naar een passende werkplek. Te allen tijde kijken wij naar jouw wensen op het gebied van werk, de randvoorwaarden die nodig zijn om jou optimaal te laten functioneren en jouw talenten en ambities.

Inschrijvingsformulier

Wij gebruiken uw BSN nummer uitsluitend voor afstemming met onze convenant-partner UWV. Uw gegevens worden niet gedeeld of doorgegeven aan derden!

Profiel

U kunt hier uw pasfoto uploaden (.jpg of .png)(max groote 5 MB/5000 KB)

U kunt hier uw CV uploaden (.pdf, .doc of .docx)(max groote 5 MB/5000 KB)

U kunt hier een link plakken van uw LinkedIn Profiel pagina

Ik accepteer het privacy statement van Stichting Studeren & Werken Op Maat.

Dit is Soraya

Een van onze adviseurs bij Stichting Studeren & Werken Op Maat. Soraya heeft veel ervaring in het bedrijfsleven en weet welke obstakels Young Professionals met een arbeidsbeperking moeten overbruggen. Heb jij vragen over het aanmeldtraject, onze procedures, mogelijke vacatures of heb jij andere vragen, neem dan gerust contact op met Soraya.

tel: 06 10398241
mail: instroom@studerenenwerkenopmaat.org

STICHTING STUDEREN & WERKEN OP MAAT
Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag
T. 070 219 0140
www.studerenenwerkenopmaat.org

Gesponsord door:

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart a.s. op het Lange Voorhout".