Assistant Audit & Assurance

10 februari 2018

Voor een groot accountancy- en belastingadvieskantoor zijn wij op zoek naar een Assistant Audit & Assurance.

Houd jij van diversiteit en wil jij je op een breed vlak ontwikkelen? Ben je net of bijna afgestudeerd en klaar om het accountancy vak echt te leren? En wil je een publieke functie vervullen in het maatschappelijk verkeer? Dan is dit een mooie kans! 

De functie

Als Assistant Audit & Assurance ben je onderdeel van het Auditteam. Je houdt je onder andere bezig met de controle van jaarrekeningposten en het controleren van processen binnen organisaties. Als lid van het controleteam lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht. 

In deze functie heb je direct contact met klanten. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van het kantoor. Dit maakt dat je je diepgaand en veelzijdig kunt ontwikkelen. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep. 

Wat bieden wij? 

Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Bij deze werkgever krijg je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. 

Naast de doorgroeimogelijkheden heeft deze werkgever zeer goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en een 13de maand. Met de geboden studieregeling kun je diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen volgen die je helpen in jouw loopbaan. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit en focus op kwaliteit. 

Functie eisen

  • Opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie of een afgeronde Master Accountancy & Control
  • Ambitieus en eventueel bereid om door te studeren tot Registeraccountant
  • Professioneel kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef
  • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
  • Je bent integer en maatschappelijk betrokken

Urenbelasting 

Het aantal uren wordt gezamenlijk vastgesteld tussen onze Young Professional en onze partnerorganisatie.

Solliciteren

Meld je aan via de website of bel naar 070-2190140

STICHTING STUDEREN & WERKEN OP MAAT
Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag
T. 070 219 0140
www.studerenenwerkenopmaat.org

Gesponsord door:

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart a.s. op het Lange Voorhout".