• Gelooft u ook in gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt?
  • Wilt u uw steentje bijdragen aan de maatschappij?
  • Gelooft u in de ambitie van Stichting Studeren & Werken Op Maat en wilt u hieraan bijdragen?

 

 

 

Dan zijn wij, medewerkers en leden van Stichting Studeren & Werken Op Maat, u heel dankbaar en bespreken we graag wat u kan doen voor ons en onze Young Professionals!

Contact

Ik ben donateur

SWOM draagt concreet bij aan het verhogen van het aantal arbeidsbeperkte mensen dat een duurzame baan krijgt. Door te ondersteunen bij de stap richting een arbeidsmarkt waarin (arbeids-) participatie de ‘norm’ is. 

Zo draagt SWOM bij aan levensgeluk. Levensgeluk doordat iemand de kans krijgt mee te draaien in de samenleving. Dit noemen we het ‘maatschappelijk rendement’ van onze activiteiten. 

Onze begeleiding is gebaseerd op mensenwerk, maatwerk en kwaliteit. Deze kwalitatieve vorm van begeleiding kost meer dan we vragen aan werkgevers voor de plaatsing. Dit om onszelf niet uit de markt te prijzen; SWOM heeft als streven zo veel mogelijk plaatsingen mogelijk te maken. Met als doel zo veel mogelijk mensen te begeleiden naar een waardige plek in de maatschappij. 
U kunt ons helpen met een bijdrage daaraan. 
Met 2.500 euro helpt u bij de begeleiding van één kandidaat van thuis naar werk. Maar ook steun ‘in natura’ is meer dan welkom! Zo zijn wij onze partners LDC en Laurens Simonse Group heel dankbaar voor hun bijdrage met toegang tot professionele assessments en het gebruik van een Stichtingsauto! Mede namens alle Young Professionals van Stichting Studeren & Werken Op Maat, hartelijk bedankt voor uw hulp! 

Graag helpen wij u weer met:

  • Een artikel voor in uw sociaal jaarverslag
  • Gebruik van ons logo in uw communicatie rond uw MVO-beleid
  • Bij afname van 5 pakketten krijgt u 1 gratis plaatsing 
  • Een update over het resultaat/effect van uw steun d.m.v. jaarverslag SWOMWilt u meer weten wat Stichting Studeren & Werken Op Maat voor uw organisatie kan betekenen?
Neem contact op met:

Petra Haveman
Operationeel Directeur
T. 070 219 01 40
M. 06 24 610 502
E. petra@studerenenwerkenopmaat.org

STICHTING STUDEREN & WERKEN OP MAAT
Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag
T. 070 219 0140
www.studerenenwerkenopmaat.org

Gesponsord door:

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart a.s. op het Lange Voorhout".