Instroomdesk Officer

30 augustus 2018

 

 

 

 

Gezocht: Instroomdesk Officer

Stichting Studeren & Werken Op Maat begeleidt hoogopgeleide jongeren met een arbeidsbeperking naar een duurzame baan op de reguliere arbeidsmarkt.

Stichting SWOM blinkt uit in haar unieke werkwijze en in het matchen van de kandidaten met de juiste werkgevers. Dit intensieve maatwerk maakt dat de kandidaten en de werkgevers met de juiste begeleiding naadloos op elkaar aansluiten en een mooie, duurzame samenwerking aan kunnen gaan.

Om onze stichting nog verder te laten groeien zoeken wij versterking van ons team. Ben jij dé energieke idealistische officer die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Als Instroomdesk Officer bij Studeren & Werken Op Maat ben je het eerste aanspreekpunt voor onze Young Professionals gedurende het gehele voortraject in de zoektocht naar de juiste baan. Voorlichting, activering en coaching van onze doelgroep zijn taken die horen bij deze functie. Je verwerkt de nieuwe instroom, bent verantwoordelijk voor het aanmeld- en intakeproces, geeft trainingen, analyseert assessments en biedt Young Professionals hulp bij de indicatiestelling van het UWV.


Het Instroomproces

Het traject start met een uitgebreid intakegesprek met de Young Professional waarin je zijn/haar wensen en faciliteringsbehoefte in kaart brengt d.m.v. een persoonsprofiel dat je zelf schriftelijk uitwerkt: welke baan of organisatie zou bij hem/haar passen? Wat is de arbeidsbeperking, wat heeft deze persoon nodig van de werkgever om van de beoogde baan een succes te maken? Indien nodig bereid je de Young Professional voor op de zoektocht naar een baan door middel van trainingen en/of een assessment. Het komt ook voor dat je inspanning zal moeten verrichten om de Young Professional in het doelgroep register opgenomen te krijgen. Dit kost vaak overtuigingskracht.

Als iemand klaar is om aan de slag te gaan, introduceer je de Young Professional bij potentiele werkgevers en begeleid je hem/haar voor en tijdens de sollicitatieprocedure. Je werkt hierbij nauw samen met onze coaches/begeleiders en partnerorganisaties: veelal de grotere werkgevers in Nederland (o.a. Rijksoverheid, ziekenhuizen, advocatenkantoren, verzekeraars, enz.).

Is het gelukt om iemand te plaatsen in een baan? Na een high five met je collega’s ga je verder met je werk en zorg je ervoor dat zowel de Young Professional als de werkgever de juiste coaching krijgen op alle vraagstukken die kunnen voorkomen. Ook zorg je ervoor dat alle aanvragen bij de juiste instanties correct verlopen, zodat alle partijen hierin volledig ontzorgd worden.

Wat bieden we?

 • Een dynamische, uitdagende baan binnen een idealistische organisatie
 • Een plek in een professioneel, gezellig team met een ongedwongen sfeer
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een groeiende organisatie
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden


Wat vragen we?

 • Relevante opleiding op hbo- of wo-niveau (bijv. Psychologie, HRM of Sociaal Pedagogische Hulpverlening, toegepaste psychologie)
 • Relevante werk- of stage ervaring (bijvoorbeeld op het gebied van coaching/begeleiding, HR of arbeidsbemiddeling)
 • Affiniteit met de doelgroep
 • Kennis van participatiewet en overige relevante wet- en regelgeving is een pre
 • Stressbestendig, oplossingsgericht en geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (ook op schrift)
 • Een gezonde dosis humor en een positieve instelling.

Ben jij in staat onze Young Professionals op een eerlijke manier te begeleiden en hen de ‘tools’ te geven om van hun baan een succes te maken? Weet jij het hoofd koel te houden in een hectische omgeving en vind je het leuk als iedere dag weer anders is? En wil jij met je werk écht het verschil maken? Solliciteer dan vandaag nog!

Ingangsdatum

Invulling van de vacature kan plaatsvinden per januari of februari 2019.

Contact

Voor vragen en/of verdere achtergrondinformatie kun je contact opnemen met:
Petra Haveman, Operationeel Directeur
petra@studerenenwerkenopmaat.org
tel. 070 219 0140

Gesponsord door:

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart a.s. op het Lange Voorhout".

STICHTING STUDEREN & WERKEN OP MAAT
Bezuidenhoutseweg 60 (SER gebouw), 2594 AW Den Haag
T. 070 219 0140
www.studerenenwerkenopmaat.org