Medewerker HR Analytics

20 februari 2018

Ben jij analytisch ijzersterk en voel jij je thuis in rapportages? Voor een accountants- en belastingsadviesbureau zoeken wij een medewerker HR Analytics. 

In deze nieuwe functie ondersteun je de HR-afdeling en interne klanten (partners en andere leidinggevenden) met bruikbare rapportages. Op basis van jouw kennis en ervaring ben je in staat het juiste systeem te selecteren, dan wel te ontwikkelen. Je bent handig met diverse HR-systemen (waaronder Excel) en kunt uit een grote stroom aan data, nuttige feiten halen. Hierdoor kunnen (terugkerende) werkprocessen worden verbeterd en beschikt iedereen over actuele en juiste managementinformatie. Je vindt het leuk om vanuit een centrale vraagstelling op zoek te gaan naar een cijfermatige onderbouwing.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Je ontdekt snel waar jouw talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen.  

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van HR Analytics of ICT;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Ervaring op een HR-afdeling is een sterke pré;
  • Uitstekende beheersing van Excel, beheersing van Oracle en CS Works is een pré;
  • Je bent zelfstandig, analytisch, nauwkeurig en je denkt in oplossingen.

Urenbelasting

Het aantal uren wordt gezamenlijk vastgesteld tussen onze Young Professional en onze partnerorganisatie.

Solliciteren

Meld je aan via de website of bel naar 070-2190140

STICHTING STUDEREN & WERKEN OP MAAT
Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag
T. 070 219 0140
www.studerenenwerkenopmaat.org

Gesponsord door:

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart a.s. op het Lange Voorhout".