Senior Projectondersteuner

1 februari 2018

Voor een ministerie zoeken wij een Senior Projectondersteuner.

De functie

Als senior projectondersteuner ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en administratie van meerdere objectmanagers en/of projectleiders. Bij de vastlegging en afhandeling van de financiële- en administratieve kant van projecten zorg je ervoor dat wet- en regelgeving, kaders en richtlijnen, afspraken en procedures worden gevolgd, ook indien dit strijdig is met andere overwegingen van het object-, projecttmanagement zoals haast, klantwensen e.d. Je denkt mee met de overwegingen van de objectmanager/projectleiders. Binnen dit spanningsveld kan je vanuit een goede kennis van zaken met overtuiging beargumenteren waarom aan bepaalde registratie of afhandelingseisen voldaan moet worden en je toont tegelijkertijd mee te kunnen denken met pragmatische oplossingen. Je signaleert knelpunten en geeft advies voor het verbeteren en vernieuwen van resultaten en werkprocessen. Hierin zijn de disciplines en kennis van de ICT systemen en werkprocessen van essentieel belang. Je plant en organiseert de activiteiten die tot de taken van de projectondersteuners uit het betreffende cluster behoren en je neemt deel aan de landelijke projectondersteunersoverleggen. 

Functie-eisen

  • Een voltooide MBO opleiding/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting. Affiniteit met de disciplines elektrotechniek, bouwkunde en werktuigbouwkunde is een pré, geen must. 
  • Projectmatig (samen)werken, uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie en financieel inzicht behoren tot je basis vaardigheden. 
  • Je bent pro-actief, organisatie sensitief en klant- en resultaatgericht
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het maken van afspraken met anderen over de kwaliteit en kwantiteit van het te leveren werk en houdt de voortgang in de gaten van eigen acties en van anderen. 
  • Je hebt vaardigheid in het opereren in een dynamische omgeving met een politieke-bestuurlijke context.

Urenbelasting

Het aantal uren wordt gezamenlijk vastgesteld tussen onze Young Professional en onze partnerorganisatie. 

Solliciteren

Meld je aan via de website of bel naar 070-2190140

STICHTING STUDEREN & WERKEN OP MAAT
Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag
T. 070 219 0140
www.studerenenwerkenopmaat.org

Gesponsord door:

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart a.s. op het Lange Voorhout".