Simulation Engineer bij Royal Cosun

28 augustus 2018

Afbeeldingsresultaat voor logo cosun
 
Locatie: Dinteloord – Cosun Innovation center

Ligt jouw interesse bij het uitvoeren van processimulaties ten behoeve van de productieprocessen van de Cosun businessgroepen? En krijg je energie van het modelmatig oplossen van vraagstukken, waarbij je mathematische modellen ontwikkelt van procesinstallaties? Spreken de Cosun speerpunten duurzame processen, biobased economy en energie besparing je hierbij aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
We bieden een fulltime functie aan waarbij je binnen Cosun zelfstandig, maar in nauw contact met de Cosun businessgroepen, processimulaties uitvoert ten behoeve van de productieprocessen van de businessgroepen. Belangrijk onderdeel daarvan is het modelmatig oplossen van vraagstukken, waarbij je mathematische modellen ontwikkelt van procesinstallaties of nieuwe processen. Duurzame processen, biobased economy en energie besparing zijn hierbij belangrijke Cosun speerpunten. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker kansrijke mogelijkheden voor de Cosun BG`n op zijn of haar vakgebied zelf aandraagt. Binnen het team is een aantal specialisten werkzaam op het gebied van proces technologie, process engineering en processimulatie.

Deze tijdelijke vacature is ontstaan als gevolg van zwangerschapsverlof van huidige functionaris binnen Cosun R&D.
 

Wat breng jij mee?
Je beschikt over een WO werk - en denkniveau op het gebied van processimulatie van productieprocessen.

Verder vragen wij:

Een afgeronde WO opleiding op het gebied van proces technologie;
• Aantoonbare affiniteit met proces engineering, procesautomatisering of processimulatie;
• Affiniteit en ervaring met het werken bi nnen een multi - project omgeving;
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden (ook Engelstalig);
• Praktische ervaring met Matlab - Simulink of vergelijkbare simulatie toolbox;
• Conceptueel denken, analytisch sterk en in staat tot ‘out-of-the-box’ denken;
• Klantgerichtheid, initiatief en organiserend vermogen;
• Resultaatgerichtheid, praktische instelling en voortgang bewaken.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij Cosun R&D binnen het cluster Process Model ling & Energy van de afdeling Proces - en Suikertechnologie. Cosun R&D is het kennis - en expertisecentrum van Cosun. Zij werkt in opdracht en ten dienste van de Cosun businessgroepen (Suiker Unie, Aviko, Duynie, Sensus, SVZ en Cosun Biobased Products). Onze collega`s spelen een coördin erende en uitvoerende initiërende rol binnen Cosun op het gebied van onderzoek en (kennis) ontwikkeling. De afdeling Proces - en Suikertechnologie ondersteunt de business - groepen op het gebied van procesoptimalisatie, procesontwikkeling en pr ocess engineerin g. De ambitie van Cosun is om groei te realiseren in de ontwikkeling van biobased concepten, producten en applicaties voor de food en non - food industrie.
 

STICHTING STUDEREN & WERKEN OP MAAT
Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag
T. 070 219 0140
www.studerenenwerkenopmaat.org

Gesponsord door:

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart a.s. op het Lange Voorhout".