Young professionals in de regio Zwolle

23 juli 2019

Half mei is onze Young Professional Wilma begonnen in haar nieuwe baan bij één van onze partners in Zwolle, ook iets voor jou?

Stichting Studeren & Werken op Maat ondersteunt hoogopgeleide Young Professionals met een arbeidsbeperking bij het vinden van een interessante baan op niveau. We brengen samen in kaart wat een passende baan zou zijn voor jou en bieden je een uniek voortraject dat specifiek afgestemd is op de hoogopgeleide professional met een arbeidsbeperking. Vervolgens introduceren wij je bij een van de 70 grote werkgevers waar wij een partnership mee hebben afgesloten. Ook zullen we je tijdens alle stappen van het sollicitatieproces adviseren en bieden we eventueel jobcoaching op het moment dat je start in je nieuwe baan.

Voor overheidsorganisaties met locaties in de regio Zwolle en Noord-Nederland zijn wij op zoek naar starters en Young Professionals met een opleiding op hbo- of wo-niveau op het gebied van ICT, Economie, Bedrijfsadministratie of een aanverwant vakgebied.

Heb jij een arbeidsbeperking en ben jij ook op zoek naar een uitdagende functie op niveau bij een gerenommeerde werkgever? Neem dan contact met Soraya Refos (Projectcoördinator Instroom) via instroom@studerenenwerkenopmaat.org of op telefoonnummer 070 219 0140.

Meer informatie over onze aanpak vind je op: 
https://www.studerenenwerkenopmaat.org/ik-zoek-werk.html.

We horen graag van je!

STICHTING STUDEREN & WERKEN OP MAAT
Lange Voorhout 58
2514 EG Den Haag
Telefoon
Informatiedesk: 06 83552590
Voor bedrijven: 070 219 0140
www.studerenenwerkenopmaat.org

Gesponsord door:

"Met heel veel plezier heeft Geste Groep mogen meewerken om voor Stichting Studeren & Werken Op Maat een prachtig kantoor 'op maat' te ontwikkelen. Wij zijn trots dat de goede onderlinge samenwerking heeft geleid tot het mogen verwelkomen van Stichting Studeren & Werken Op Maat per 1 maart a.s. op het Lange Voorhout".